Mooi Wageningen kan uw hulp goed gebruiken!

Hoe?

U kunt helpen door lid te worden. Met uw lidmaatschap draagt u bij aan het verbeteren en het instandhouden van landschap en natuur rond Wageningen. U kunt meebeslissen over de vereniging op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en ontvangt maandelijks een digitale nieuwsbrief en we nodigen u uit voor activiteiten. En volg ons op Twitter en/of Facebook.

U kunt ook meedoen aan onze activiteiten, zoals natuurwerkdagen en opschoonwandelingen, het bestuur helpen met het organiseren van activiteiten, het ontwikkelen van plannen of het uitspitten van dossiers.

We werken uitsluitend met vrijwilligers. Om als vereniging effectief te zijn én blijven is het belangrijk dat we zoveel mogelijk leden hebben.

Staat u achter onze doelstellingen en wilt u daar ook aan bijdragen?

Word Lid

Het lidmaatschap van Mooi Wageningen kost 1 euro per maand (12 euro per jaar). U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Mooi Wageningen is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).Giften aan Mooi Wageningen zijn daardoor - onder bepaalde voorwaarden - aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Ons RSIN is 8150 48 543.

 

help het bestuur

Het bestuur kan bij de vele projecten uw hulp goed gebruiken! Bent u handig met organiseren? Of heeft u expertise op het gebied van natuur, landschap, communicatie, politiek of juridische zaken? Als u ons wilt helpen, laat het ons weten via info@mooiwageningen.nl.