Mooi Wageningen kan uw hulp goed gebruiken!

Hoe?

U kunt helpen door lid te worden. Met uw lidmaatschap draagt u bij aan het verbeteren en het instandhouden van landschap en natuur rond Wageningen. U kunt meebeslissen over de vereniging op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en ontvangt maandelijks een digitale nieuwsbrief en we nodigen u uit voor activiteiten. En volg ons op Twitter en/of Facebook.

U kunt ook meedoen aan onze activiteiten, zoals natuurwerkdagen en opschoonwandelingen, het bestuur helpen met het organiseren van activiteiten, het ontwikkelen van plannen of het uitspitten van dossiers.

We werken uitsluitend met vrijwilligers. Om als vereniging effectief te zijn én blijven is het belangrijk dat we zoveel mogelijk leden hebben.

Staat u achter onze doelstellingen en wilt u daar ook aan bijdragen?

Word Lid

Het lidmaatschap van Mooi Wageningen kost € 1 per maand (€ 12 per jaar). Meld u aan via onderstaand formulier (klik op de zin: ja ik word lid van Mooi Wageningen; vul naam en contactgegevens in; verstuur formulier; maak € 12 over; wilt u ook het boek “De Landschappen van Wageningen” ontvangen, maak dan € 23,90 extra over).

Vul het aanmeldingsformulier in:

Doe een donatie

Wilt u ons op een andere manier financieel steunen? Dat kan ook. Een eenmalige gift (niet aftrekbaar) kan direct via ons rekeningnummer: NL20 SNSB 0873 0405 38. Alvast hartelijke dank!

Doorlopende schenking of schenkingsovereenkomst 

Omdat wij door de Belastingdienst aangemerkt zijn als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is het bedrag – onder bepaalde voorwaarden – volledig aftrekbaar. We verwijzen voor de voorwaarden graag naar de informatiepagina van de Belastingdienst. Wanneer u ervoor kiest om ons minstens vijf jaar lang te ondersteunen en dit vastlegt in een schenkingsovereenkomst, is het bedrag dat u schenkt volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Dit formulier downloadt u hier: schenkingsovereenkomst Mooi Wageningen. U kunt dit formulier downloaden en invullen. Mail het dan naar info@mooiwageningen.nl. Kunt u het niet via mail sturen? Neem ook dan even contact met ons op, dan helpen we u verder. 

Alvast hartelijk bedankt!

Mooi Wageningen is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan Mooi Wageningen (bij belastingdienst: VERENIGING TOT BEHOUD VAN NATUUR EN LANDSCHAP IN EN OM WAGENINGEN) zijn daardoor – onder bepaalde voorwaarden – aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Ons RSIN is 8150 48 543.