Opschoonwandeling 3 december

Op zondag 3 december organiseert Wageningen Schoon weer een opschoonwandeling. Iedereen is welkom! 

De opschoonwandeling begint om 10:00 uur bij de rotonde ter hoogte van de International Club (Lawickse Allee / Troelstraweg / Marijkeweg). Vanaf daar worden de omliggende wegen schoongemaakt. Ook kunnen een paar mensen op de fiets het binnenveld zwerfafval-vrij maken met de Wageningen Schoon- fietskar. De opschoonwandeling duurt zo’n anderhalf uur. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

Wageningen Schoon
Wageningen Schoon zet zich in voor een zwerfafvalvrij Wageningen door regelmatig opschoonacties te organiseren. Ook leent Wageningen Schoon materialen uit, zoals de fietskar, afvalgrijpers en hesjes. Wageningen Schoon is een initiatief van Vereniging Mooi Wageningen, Het Groene Wiel en Gemeente Wageningen. Inmiddels is er ook een nauwe samenwerking met Wageningse ondernemers. Meer weten? Kijk op http://www.wageningenschoon.nl/

Verboden voor zwerfafval.jpg