Lustrumfeest Mooi Wageningen

Op vrijdag 19 mei vierde de vereniging Mooi Wageningen haar derde lustrumfeest in het prachtige Schip van Blaauw. Na de jaarlijkse ALV in de oude collegezaal was er taart en presenteerde voorzitter Patrick Jansen de hoogtepunten van Mooi Wageningen van het afgelopen jaar: het winnen van de Gelderse Pauwenveer voor het boeren-burger initiatief Binnenveldse Hooilanden, de succesvolle acties tegen de Pandaparkeerplaats en tegen de uitbreiding van de golfbaan in het bos. En natuurlijk de koninklijke onderscheiding voor ons bestuurslid Hans Brons. Rob Janmaat schetste vervolgens een prachtig toekomstperspectief voor de Binnenveldse Hooilanden en haalde de eerste crowdfunding voor de aankoop van nieuwe natuur binnen. Aansluitend vierden we het lustrumfeest met leden en vertegenwoordigers van organisaties met wie we samenwerken. Met livemuziek van de Wageningse band "Birds of a Feather'.

bas van vliet