Groene Netwerkborrel op 28 november

Een netwerkborrel voor alle groene doeners en denkers in Wageningen, dat leek ons nou eens een goed idee. Om elkaar te leren kennen en te kijken waar we kunnen samenwerken of elkaar kunnen versterken. Op 28 november is de eerste editie, in de Binnenstadwinkel, van 19.30 tot 21.30 uur.

Voel je je aangesproken als groene doener of denker? Kom dan ook! Wij zorgen voor koffie, thee en andere versnaperingen.

We organiseren de Groene Netwerkborrel samen met Machteld Speets, oud-organisator van de Wageningse Beursvloer. ‘Ik doe graag mee omdat ik Wageningen nog groener en circulair wens. Ik hoop op mooie nieuwe groene inzichten en ondernemingen doordat heel verschillende, bevlogen groene vakmensen uit allerhande sectoren bij elkaar komen, zowel commerciële als meer maatschappelijke organisaties. Naast al het digitale ontmoeten is het super om elkaar af en toe ook even in de ogen te kijken en zo mogelijk de wederzijdse lokale gunfactor te vergroten. Veel mensen zouden meer tijd willen hebben voor netwerken of acquisitie. Een avond als deze is dan een manier om in een klap vele vliegen te slaan.’

Groene netwerkborrel

Woensdag 28 november 2018, 19.30-21.30 uur, Binnenstadwinkel (Hoogstraat 15, vlakbij de fontein op de Markt). Meer weten? Mail ons dan even.

Mooi Wageningen