Ledenactiviteit: herstel haag Binnenveld

houtwal Binnenveld jan 2019

Op zaterdag 23 februari gaan we samen met de agrarische natuurvereniging Het Binnenveld een haag herstellen in het Binnenveld. Help jij ook mee nieuwe struiken aan te planten?

Ooit stond het landschap aan de westrand van Wageningen bekend om zijn mooie hagen. Veel daarvan zijn in de loop der jaren verdwenen en overgebleven hagen hebben dringend onderhoud nodig. Samen met de Agrarische natuurvereniging Het Binnenveld gaat we als vereniging Mooi Wageningen daarom een van die hagen, aan de rand van Wageningen, herstellen. 

Aanplanten

Wij zoeken daarvoor een aantal mensen die op zaterdagochtend 23 februari (van 9.00 tot 12.30 uur) willen helpen bij het aanplanten van nieuwe struikjes. Het graafwerk wordt gedaan door de ANV Het Binnenveld. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd.

Aanmelden

Zin om buiten te werken en andere leden te ontmoeten? Meld je dan aan via: info@mooiwageningen.nl

Mooi Wageningen